sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Erilainen smokey eye

Joulun juhlakauden lähestyessä (tai oikeastaan se on kai jo käynnissä) olen miettinyt juhlameikkejä ja sopivia silmämeikkejä erityisesti iltatilaisuuksiin, pikkujoulujuhliin ja yökerhoihin. Perinteinen smokey eye tuntuu ihan valtavan tylsältä ajatukselta kun muutenkin kaikkin on harmaata ja pimeää joten etsin nyt jotain erilaista.

Mitä mieltä olette tästä Tanya Burrin vihreän ja punaisen yhdistelmästä? On ainakin erilainen!

Vitamiini-smoothie

Marraskuussa käytän kaikki mahdolliset keinot, jotta saan syysflunssan pidettyä loitolla. Tänä syksynä olen pyöräyttänyt monena iltana itselleni hedelmäsmoothien, jonka täytän kaikella mahdollisella vitamiinipitoisella ja terästän vielä inkiväärillä ja hunajalla, jottei pienikään flunssanpoikanen pääsisi hiipimään salakavalasti kimppuuni.


Suosikkireseptiksi on muodostunut tämä keltainen voimajuoma.

1/2 mango
1 persikka tai nektariini
1/2 purkillista ananaspaloja
1/2 banaani
n. 1,5 dl appelsiinimehua
1 cm pala inkivääriä
1 rkl hunakaa

Kaikki ainekset vain blenderiin ja sekoitetaan tasaiseksi. On ihan superhyvää ja takuulla terveellistä!

Vastuussa muista

Tämä syksy on ollut töissä poikkeuksellisen raskas. Vaikea taloustilanne näkyy myös meillä mainostoimistoissa kun isot yritykset yt-neuvottelevat ja pienentävät markkinointibudjettejaan. Kun yritykset ostavat vähemmän mainontaa, on meillä vähemmän töitä. Ja mitä pidempään suunnittelijat ovat ilman töitä, sen todellisemaksi muuttuu myös meillä uhka siitä, että henkilöstöä täyty vähentää.

Olen itse tiiminvetäjä, eli minun työni on hankkia suunnittelijoille töitä. Siksi tuntuu valtavan raskaalta, kun harteita painaa vastuu paitsi omasta, myös muiden työllistymisestä. Jos minä epäonnistun, saako joku työkavereistani potkut? Toisaalta asetelma tietysti motivoi valtavasti - minulla ei yksinkertaisesti ole varaa epäonnistua.

Viime ja edellis viikolla olen saanut vihdoin useampia hyviä uutisia, joten nyt taas tuleva talvi näyttää valoisammalta. Olen onnellinen, että kaikille suunnittelijoilleni löytyy tötä, mutta vieläkin hienompaa on, että meitä odottavat aidosti kiinnostavat ja haasteelliset projektit mukavien asiakkaiden kanssa.

Omalle kohdalleni asioiden järjestyminen tuo kuitenkin joitakin muutoksia arkeen. Näyttää siltä että vaihdan työpisteeni ihan uuteen tilaan ja työyhteisöni muuttuu sen mukana. Ensi viikolla olen varmaan viisaampi. Muutos tuntuu ikävältä sillä en haluaisi menettää rakkaita työkavereitani, mutta yritän löytää asiasta nyt positiiviset puolet ja keskittyä siihen että töiden jatkuminen on tässä vaiheessa se kaikkein tärkein asia meille kaikille.

Tämä kaikki on saanut minut pohtimaan, miten isoa roolia työ näytteleekään elämässäni. Toki kyseessä on oma valintani, olen vapaaehtoisesti tiellä rakentamassa uraani ja hyväksyn, että se vaatii uhrauksia. Mutta jos en aidosti rakastaisi työtäni, ei näiden uhrausten tekeminen varmasti tuntuisi enää mielekkäältä. Miten iso asia työ teille muille on?

torstai 22. marraskuuta 2012

Let me be you Star

Tänään on hyvä päivä. Ihanaa kun asiat vihdoinkin lokashtelevat paikoilleen.

Tiedättekö, miten joskus elävässä elämässä tulee eteen sellaisia tilanteita jolloin melkein voi kuulla korvissaan elokuvan selostajan äänen kommentoivan ja musiikin tahdittavan omia kokemuksia. Tänään on sellainen päivä. Tämän päivän soundtrack on Smashin ihana Let me be you star.

 
 
Tämän tahdissa on hyvä tanssahdella rentoutumaan pitkästä aikaa vapaaseen iltaan.

Seerumit testissä

Olen monien muiden mukana hurahtanut viime aikoina seerumi-trendiin ja haaveilen tasaisemmasta ihosta, pienemmistä ihohuokoisista, paremmasta ihon sävystä ja niin edelleen. Kerroinkin aiemmin, että Estee Lauderin Idealist täytti toiveeni hyvin, mutta kun kokeilu on niin kivaa, päätin tuotteen loputtua kuitenkin antaa muillekin seerumeille mahdollisuuden.

Olen testaillut nyt Clarinsin Anti Pores Dilates -nimistä seerumia sekä Lancomen taivaisiin asti kehuttua Visionnaire -seerumia. Jokaisella tuotteella on omat hyvät ja huonot puolensa ja ne kaikki tuntuvat toimivan hieman eri tavalla, joten tässä teille muillekin pieni yhteenveto ja arvostelu.
Estee Lauder Idealist
+ Superkätevä pumppupullo
+ Tuntuu ja tuoksuu miellyttävän kevyeltä
+ Iho tasaisemman tuntuinen ja huokoset selvästi pienemmät
- Melko kallis (Strawberrynetista tilattuna n. 45 €)
- Ei pysyviä vaikutuksia

Clarins Anti Pores Dilates
+ Pumppupullo on kätevä ja riittoisa
+ Hinta-laatusuhde kohdillaan (Lookfantasticista tilattuna noin 25€)
+ Tuntuu pitkäaikaisessa käytössä todella pienentävän ihohuokosia
- Ei tee välittömästi "ihmeitä" iholle
- Tehoaa vain huokosiin, ei ihon sävyyn, tasaisuuteen jne.

Lancome Visionnaire
+ Ylellisen tuntuinen ja tuoksuinen
+ Välittömästi tasaisempi ja sileämpi iho
+ Ihohuokoset tuntuvat häipyvän hieman
- Hirvittävän kallis tuote (n. 79 €)
- Tuoksu liiankin voimakas
- Ei tunnu vaikuttavan pitkäaikaisessa käytössä mitenkään

Millaisia kokemuksia muilla on seerumeista? Laittakaa parhaat kokemukset kiertoon!